top of page
Search

Z avtomati za vodo preprečimo zastrupitev z vodo

V torek je odjeknila novica, da je celjska bolnišnica sprejela 51 bolnikov. Po mnenju zdravnikov je šlo za zastrupitev z oporečno pitno vodo. Pri preprečevanju zastrupitev vam lahko pomaga že preprost aparat za vodo, ki s filtracijo prečisti vodo in poskrbi, da v telo ne vnašate nezaželenih snovi. V nadaljevanju vam bomo predstavili, kako avtomati za vodo Spring preprečujejo zastrupitve in vam omogočajo, da pijete kvalitetno in čisto vodo.



FILTRI ZA VODO ODSTRANIJO VSE TRDE DELCE


V vodi so lahko prisotne različne anorganske snovi oziroma trdni delci. Če je v vodi veliko trdnih delcev, ki so po navadi vidni že s prostim očesom, govorimo o motni vodi. Trdne snovi se v vodi lahko raztopijo in tvorijo molekule magnezija, kalcija, natrija, pravimo pa, da gre za trdo vodo. Prvi filter, ki je nameščen v naših avtomatih za vodo Spring je mehanski filter z velikostjo 0,5 mikrona, iz vode odstrani vse trde delce in poskrbi za prvi korak na poti do čiste vode.


Preprecite zastrupitev z vodo tako, da z avtomati za vodo in filtracijo prečistite vodo

FILTRACIJA VODE S POMOČJO KOKOSOVEGA OGLJA


Drugi vodni filter, ki je nameščen v naših vodnih avtomatih, je filter iz kokosovega oglja, ki veže nase klor, težke kovine, pesticide in insekticide. Te snovi so za naše zdravje škodljive, saj naj bi klor v pitni vodi dolgoročno povzročal razne alergije, astme ter motnje srca in ožilja. Po oceni strokovnjakov izpostavljanje s težkimi kovinami povečajo možnosti za razvoj raka, okvare ščitnice, pomanjkanje energije, osteoporozo, demenco, Parkinsonovo bolezen ter številnih možganskih okvar. Tudi pri stikih z pesticidi prihaja do težav na živčevju, ledvicah, krvotvornih organih povzroča pa porušitev hormonskega ravnovesja, okvar ploda med nosečnostjo in povečanje možnosti za nastanek raka.


AVTOMATI ZA VODO VSEBUJEJO INTEGRIRAN UV SISTEM


UV sistem, ki deluje, kot vodni filter odpravlja 99.999 % mikrobov, ki jih lahko najdemo v vodi, vse od izvora pa do servirne vode in tako zagotavlja mikrobiološko neoporečno vodo. Ta tehnologija velja za eno najbolj tehnološko naprednih na področju čiste vode.


BIOCOTE FILTRI ZA PITNO VODO


BioCote sistem za prečiščevanje vode vsebuje mikrobakterijsko tehnologijo, ki ščiti vse zunanje sestavne kose vodnega aparata, pred široko paleto mikrobov, vključno z bakterijami. Z BioCote sistemom so opremljeni le novejši modeli vodnih barov Spring, kot so





Vodni bari Spring, avtomat za vodo Spring Deluxe, Spring Matrix in Spring Glamour



Naši avtomati za vodo vam lahko pomagajo pri nevšečnostih, ki se pojavljajo, ko na vodovodnih sistemih potekajo dela in je potrebna dodatna filtracija, prav tako pa s svojimi sistemi povečajo kvaliteto vašega življenja in poskrbijo, da se počutite bolje in ste bolj zdravi. Z najemom našega avtomata za vodo vam pripada brezplačen test, prav tako pa z najemom naših avtomatov dobite tudi vzdrževanje in servis, ki je v naši domeni.



bottom of page