top of page
Vodni bari Spring

ZAKAJ VODNI BARI SPRING?

Avtomati za vodo Spring so estetsko priključeni na vodovodno omrežje in zagotavljajo hladno in vročo vodo ter vodo sobne temperature, ki je prečiščena, brez bakterij in klora, dostopna v neomejenih količinah, v vsakem prostoru.

 

Naše prednosti in odlike: 

 • Nadstandardni vodomati po konkurenčnih cenah

 • Izvedba inštalacije po najvišjih varnostnih standardih (mehansko varovanje)

 • Poleg vrhunske filtracije, integriran UV (FIREWALL) sistem

 • Celotna površina ima (BIOCOTE) sistem – brez bakterij

 • Brezstično točenje vode – pedala

 • Estetsko izvedena inštalacija

 • Izvajanje HACCP sistema

 • Interventni servis 24/48 ur

 • Vedno brez skritih in dodatnih stroškov

 • Vzdrževanje 100 % v naši domeni, sledljivost,

 • 100 % zavarovana odgovornost

Spring certifikati

PRIROČNOST AVTOMATOV

Avtomati za vodo Spring so estetsko priključeni na vodovodno omrežje in jih zato lahko postavite kamorkoli želite ter si tako zagotovite dostop do osvežitve v vsakem prostoru. Odpravite težave dostopanja do vode in se ne ukvarjajte več s prenašanjem ter dostavljanjem vodnih balonov. Z vodnimi bari Spring si lahko natočite hladno, toplo in tudi vročo vodo za čaj (v neomejenih količinah). Pozabite na dolgo čakanje pri segrevanju vode, vročo vodo dobite v 10-15 sekundah. 

CDSCDS.JPG

PRIHRANEK PROSTORA

Z vodnimi bari Spring lahko prihranite tudi prostor, saj so priključeni na vodovodno omrežje.

RS3366_Paul_Traeger_005552329_EDIT.jpg
Aparat za vodo Spring v pisarni
Varovanje okolja z vodnimi bari Spring

VAROVANJE OKOLJA

Z avtomati za vodo Spring zagotavljamo številne okolju prijazne prednosti, kot so: zmanjšana poraba plastičnih kozarčkov in plastenk, biološko razgradljivi in ponovno uporabni filtri. Za svoje delovanje ne potrebujejo plastičnih vodnih balonov ali tovornjakov za njihovo dostavo. Vodni bari imajo tudi funkcijo za varčevanje z energijo, zato je njihovo delovanje izredno varčno.

prenos.jpg

+ PREPROSTA UPORABA IN MODERN IZGLED

Avtomati za vodo Spring so privlačni in prijetno prispevajo k videzu notranje opreme. Ker so priključeni neposredno na vodovodno omrežje, ne kazijo vaših poslovnih prostorov, temveč jim dodajo pridih estetike in modernega dizajna.

RS4980_WL3B Footpedal Enviro_final.jpg

BREZ DODATNIH STROŠKOV

Avtomati za vodo Spring so izjemno ekonomični. Prihranijo vaš denar, saj ne zahtevajo dodatnih stroškov nakupa, dostave in transporta vode oz. vodnih balonov. Edini strošek je najemnina, ki se ne spreminja. Cena najema vključuje tudi redni servis in menjavo vseh filtrov (lahko naročite tudi dodatni servis na 6 mesecev).

borg_overstrom_b52.jpg
Brezstični aparat za vodo
Gumbi aparata za vodo

SVEŽA PITNA VODA

Vodo vodomati filtrirajo, iz nje odstranijo težke kovine in klor, preprečujejo razvoj mikrobov ter tako zmanjšajo možnost okužb. Z neomejeno količino sveže in čiste vode vas oskrbujejo kjerkoli in kadarkoli.

Aparat za vodo Spring v pisarni
bottom of page