RS4399_WL_university_New_generale02_CoronaCamera004_11-11-2019-lpr.jpg

DELOVANJE

Vodni bari Spring so priključeni neposredno na vodovodno omrežje. Tik pred uporabo vrhunska večnivojska filtracija in UV lučka odstranita iz vode škodljive bakterije ter druge onesnaževalce.

 

Priključitev vodnega bara je izredno preprosta in hitra.

Vse, kar moramo storiti, je, da se za nekaj minut zapre ventil za vodo, naši serviserji pa nato poskrbijo, da je vodni bar estetsko nameščen. Vsi potrebni priključki (voda, elektrika) so namreč skriti v utorih in so zato povsem neopazni ter ne vplivajo na videz prostora.

 

Kontrolni sistem za vročo in hladno vodo je nameščen na desni oz. sprednji strani vodnega bara.

NAČIN DELOVANJA:

SESTAVA VODNIH BAROV SPRING

PRIMER MONTAŽE

RS4222_WL100 FS Lifestyle-lpr.jpg

FILTRACIJA

Filtrirni sistemi vodnih barov Spring vsekakor zagotavljajo prečiščeno, jasno vodo.

 

Poleg UV Firewall filtracijskega sistema, vodni bari Spring vsebujejo tudi BioCote zaščito, ki preprečuje kontaminacijo na ohišju vodnih barov (v 1h od kontaminacije odstrani 99% vseh bakterij in mikrobov).

RS5308_WL_Filtration.jpg

Vodni bari Spring za delovanje uporabljajo več oblik filtracij, med njimi tudi UV svetilko za uničevanje živih organizmov v vodi.

UV istemi uničijo 99 % škodljivih mikroorganizov brez dodajanja kemikalij ali spremembe okusa ter vonja vode. Običajno UV filtracijo uporabljamo v kombinaciji z drugimi oblikami filtracije, kot so karbonski filtri ipd. filtracija za prečiščevanje vode sodi med najučinkovitejše metode za dezinfekcijo bakterij in mikrobov te življenjsko pomembne tekočine.

Ultravijolični žarki (UV) prodrejo v škodljive patogene v vodi in uničujejo mikroorganizme, ki povzročajo številne okužbe.

Vodni bari Spring za delovanje uporabljajo več oblik filtracij, med njimi tudi UV svetilko za uničevanje živih organizmov v vodi. UV filtracija za prečiščevanje vode sodi med najučinkovitejše metode za dezinfekcijo bakterij in mikrobov te življenjsko pomembne tekočine.Ultravijolični žarki (UV) prodrejo v škodljive patogene v vodi in uničujejo mikroorganizme, ki povzročajo številne okužbe.

 

UV sistemi uničijo 99 % škodljivih mikroorganizov brez dodajanja kemikalij ali spremembe okusa ter vonja vode.

 

Običajno UV filtracijo uporabljamo v kombinaciji z drugimi oblikami filtracije, kot so karbonski filtri ipd.

UV FILTRIRNI SISTEM:

UV sistemi so učinkovito sredstvo prečiščevanja vode, zelo priproročljivi so na področjih, kjer obstaja nevarnosti okužbe z bakterijami E.coli, cryptosporidium, giardia in drugimi virusi, ki prebivajo v vodi. V sodelovanju z drugimi filtri izniči tudi delovanje dodanega klora in drugih kemikalij, s katerimi je v vodovodnem omrežju navadno prepojena voda.

8uituiziuiuh.jpg

UV prečiščevanje > kemijska dezinfekcija

Prednosti delovanja UV filtracije

💧  Brez kemikalij: UV filtracija nima dodanih kemikalij.

 

💧  Brez okusa in vonja: Po UV filtraciji je voda brez spremenjenega okusa in nima vonja.

 

💧  Učinkovita: Je eden najučinkovitejših načinov reduciranja škodljivih mikrobov (uniči 99 % mikroorganizmov).

Omejitve UV filtracije

 

Sama UV filtracija je posebno učinkovita pri iztrebljanju bakterij in virusov, vendar pa ne more izničiti klora, težkih kovin in drugih snovi v vodi, za kar so potrebni še drugi načini filtracije.

Vodni bari Spring za neomejeno količino najčistejše pitne vode zato skrbijo z vrhunskimi filtrirnimi sistemi, ki iz vode odstranijo vodni kamen in klor, preprečujejo razvoj bakterij in tako povsem minimalizirajo  možnost okužb.

TESTIRANJE VODNEGA BARA:

FILTRIRNI SISTEM:

slika_570_2.jpg