top of page

VEČ VODE,
VEČ TRAJNOSTNEGA POSLOVANJA

Z avtomati za vodo Spring boste

poslovali bolj trajnostno.

 • Zmanjšali boste količino plastičnih odpadkov: avtomat za vodo zagotavlja čisto pitno vodo brez potrebe po uporabi plastenk za enkratno uporabo. S tem zmanjšujemo količino plastičnih odpadkov in njihov negativen vpliv na okolje.
   

 • Spodbujali boste ponovno in večkratno uporabo: zaposleni lahko uporabljajo stekleničke, skodelice ali bidone za večkratno uporabo za pitje vode. To zmanjšuje potrebo po plastenkah in lončkih za enkratno uporabo in spodbuja uporabo bolj trajnostnih alternativ.
   

 • Zmanjšali boste ogljični odtis: Prevoz ustekleničene vode zahteva energijo in povzroča emisije ogljika. Z uporabo avtomata za vodo lahko podjetja zmanjšajo svoj ogljični odtis in prispevajo k bolj trajnostnemu okolju.
   

 • Zmanjšali boste stroške: avtomati za vodo so lahko stroškovno učinkovitejši od nakupa posameznih steklenic vode za zaposlene. To podjetjem pomaga prihraniti denar ter hkrati spodbuja trajnost.

Forest Trees
pollution-concept-water-with-garbage.jpg

Misija

VEČ VODE,
MANJ ODPADKOV

V sklopu misije Več vode, manj odpadkov, vam podarjamo dva meseca brezplačnega najema avtomata za vodo Spring.*

S pitjem vrhunske filtrirane vode, dvignite raven vašega zdravja, hkrati pa z manjšo porabo plastenk poskrbite za manjše onesnaževanje našega planeta.

Skupaj za 9.616 manj plastenk v smeteh na dan!

*Velja za vsak novo postavljeni vodni bar Spring.

VEČ VODE,
VEČ BOLJŠEGA POČUTJA

Pitje zadostne količine vode ima številne pozitivne učinke na naše zdravje in počutje

 • Več energije v mišicah

 • Več lepše in čvrste kože

 • Več izločanja toksinov

 • Več izgubljenih kilogramov

 • Več ravnotežja tekočin in elektrolitov v telesu

 • Več normalne črevesne funkcije

 • Več zdravja ledvic.

Pitje vode iz apartov za vodo Spring.jpg
Spring Matrix.jpg

VEČ VODE,
VEČ REZULTATOV

Avtomati za vodo Spring nas s svojo prisotnostjo stalno opominjajo na pitje vode, zato se zaužitje vode pri posameznikih občutno poveča.

Izguba 2-3 % vode pomeni zmanjšano storilnost za 20 do 30 %.

Pomanjkanje vode je za telo bolj kritično kot pomanjkanje drugih hranil.

Ustanove z našimi vodnimi bari beležijo od leta 2010 do danes v  povečanje pitja vode pri svojih dijakih in zaposlenih za kar 300 % in posledično beležijo manj bolniških staležev in boljše rezultate posameznikov.

Aparati za vodo Spring

VEČ VODE, VEČ ZDRAVJA

Prednost vodnih barov Spring, ki jih ločuje od konkurence, je mikrobakterijska tehnologija, ki ščiti tudi zunanjo površino vodnega aparata, pred široko paleto mikrobov, vključno z bakterijami (patentiran BioCote sistem) ter INTEGRIRAN UV SISTEM (FIREWALL) - tehnologijo, ki odpravlja 99.999 % mikrobov, ki jih lahko najdemo v vodi, vse od izvora pa do servirne šobe. 

 

Nova rešitev za prostoročno upravljanje vodnega bara - brezstično točenje vode zagotavlja varnost in čistočo na vašem delovnem mestu.

bottom of page