top of page
Search

Kako nam voda pomaga do boljšega razpoloženja?

Ste nenehno malodušno razpoloženi? Morda vzrok za to tiči tudi v premajhnih količinah popite vode. Običajno namreč večje količine konzumirane vode pripeljejo do boljšega razpoloženja in znatno manjše utrujenosti ter zaspanosti, to pa dokazujejo tudi najnovejše raziskave, ki so jih strokovnjaki izvedli v Franciji.


V študiji je sodelovalo 30 posameznikov, ki so dnevno popili manj kot 1,2 litra vode. Sodelujoče so prosili, da vnos vode v svoje telo povečajo na 2,5 litra. Preizkus je trajal tri dni in ne le, da so ljudje pogasili svojo žejo, poročali so tudi o manjšem občutku utrujenosti, manjši zmedenosti, na splošno so opazili veliko izboljšanje razpoloženja.


Raziskovalci so študijo nadaljevali tudi z obratnim preizkuskom, saj so 22 posameznikov, ki redno pijejo veliko vode, prosili, da zmanjšajo svoje konzumiranje. Rezultati so bili prav neverjetni, saj se je z manj popite vode močno poslabšalo njihovo razpoloženje, začutili so glavobole, zmedenost in večjo utrujenost.



Dokazano je, da celo blaga dehidracija vpliva na kognitivne zmogljivosti posameznikov in raziskovalci verjamejo, da je temu tako, ker nevroni v telesu zaznajo neravobvesje elektrolitov ali dehidracijo ter nato vplivajo na dele možganov, ki urejajo razpoloženje.



Nauk študije je torej:

Popijte vsaj 2,5 litra vode dnevno in sodelavci bodo gotovo začutili, da ne skočite več v zrak za vsako malenkost.



Zagotovite vašim sodelavcem dostop do vrhunske filtrirane vode na vsakem koraku



Avtomati za vodo Spring so estetsko priključeni na vodovodno omrežje in zagotavljajo hladno in vročo vodo ter vodo sobne temperature, ki je prečiščena, brez bakterij in klora, dostopna v neomejenih količinah, v vsakem prostoru.



💧 S pitjem vrhunske filtrirane vode, dvigate raven vašega zdravja, hkrati pa z manjšo porabo plastenk poskrbite za manjše onesnaževanje našega planeta.






Prednost vodnih avtomatov Spring


  • Nadstandardni vodomati po konkurenčnih cenah

  • Estetsko izvedena inštalacija, po najvišjih varnostnih standardih (mehansko varovanje)

  • Poleg vrhunske filtracije, integriran UV (FIREWALL) sistem + celotna površina ima BIOCOTE sistem – brez bakterij

  • Izvajanje HACCP sistema

  • Interventni servis 24/48 ur

  • Vedno brez skritih in dodatnih stroškov

  • Vzdrževanje 100 % v naši domeni, sledljivost,

  • 100 % zavarovana odgovornost

  • Brezstično točenje vode – pedala


bottom of page