RS1987_Waterlogic0732.jpg

ZAKAJ VODNI BARI SPRING?

Ker vsak dan prinašajo svežino in pomlad v vaše poslovne prostore.

Vodni bari Spring zaradi priključitve na vodovodno omrežje ponujajo visoko stopnjo ugodja in odpravljajo težave dostopanja do vode, saj omogočajo neomejene količine hladne in vroče vode ter vodo sobne temperature v vsakem prostoru, na vsakem koraku.

 

Zagotavljamo številne okolju prijazne prednosti, kot so: zmanjšana poraba plastičnih kozarčkov in plastenk, biološko razgradljivi in ponovno uporabni filtri ter enegetska učinkovitost.

Vodni bari so zelo zmogljivi in ustrezajo vsem visokim zahtevam, saj so odobreni in certificirani s strani organov najvišjih standardov, vključno z WQA – Water Quality Association (Združenje za kakovost vode).

certifikati-spring.png
CDSCDS.JPG

PRIROČNOST

Vodni bari Spring so estetsko priključeni na vodovodno omrežje in jih zato lahko postavite kamorkoli želite ter si tako zagotovite dostop do osvežitve v vsakem prostoru. Odpravite težave dostopanja do vode in se ne ukvarjajte več s prenašanjem ter dostavljanjem vodnih balonov. Z vodnimi bari Spring si lahko natočite hladno, toplo in tudi vročo vodo za čaj (v neomejenih količinah). Pozabite na dolgo čakanje pri segrevanju vode, vročo vodo dobite v 10-15 sekundah.

CDSCDS.JPG
3366scr_2dd09cff4990fa2.jpg

PRIHRANEK PROSTORA

Z vodnimi bari Spring lahko prihranite tudi prostor, saj so priključeni na vodovodno omrežje.

RS3366_Paul_Traeger_005552329_EDIT.jpg
prenos.jpg

VAROVANJE OKOLJA

Z vodnimi bari Spring prispevate tudi k varovanju okolja, saj za svoje delovanje ne potrebujejo plastičnih vodnih balonov ali tovornjakov za njihov prevoz in dostavo. Vodni bari imajo hkrati funkicijo za varčevanje z energijo, zato z njimi okolje varujete tudi tako.

prenos.jpg
RS4980_WL3B Footpedal Enviro_final.jpg

+ PREPROSTA UPORABA IN MODERN IZGLED

Vodni bari so privLačni in prijetno prispevajo k videzu notranje opreme. Ker so priključeni neposredno na vodovodno omrežje, ne kazijo vaših poslovnih prostorov, temveč jim dodajo pridih estetike.

RS4980_WL3B Footpedal Enviro_final.jpg
borg_overstrom_b52.jpg

BREZ DODATNIH STROŠKOV

Vodni bari Spring so izjemno ekonomični. Prihranijo vaš denar, saj ne zahtevajo dodatnih stroškov nakupa, dostave in transporta vode oz. vodnih balonov. Edini strošek je najemnina, ki se ne spreminja. Cena najema vključuje tudi redni servis in menjavo vseh filtrov (lahko naročite tudi dodatni servis na 6 mesecev).

borg_overstrom_b52.jpg

SVEŽA PITNA VODA

Vodo vodomati filtrirajo, iz nje odstranijo vodni kamen in klor, preprečujejo razvoj bakterij ter tako zmanjšajo možnost okužb. Z neomejeno količino sveže in čiste vode vas oskrbujejo kjerkoli in kadarkoli.

3366scr_2dd09cff4990fa2.jpg