Vodni bari Spring

ZAKAJ VODNI BARI SPRING?

Ker vsak dan prinašajo svežino in pomlad v vaše poslovne prostore.

Vodni bari Spring zaradi priključitve na vodovod ponujajo visoko stopnjo ugodja in odpravljajo težave dostopanja do vode, saj omogočajo neomejene količine hladne in vroče vode ter vodo sobne temperature v vsakem prostoru, na vsakem koraku. Filtriranje vode vam omogoča, da vselej uživate kakovostno vodo, ki bi jo moral uživati vsak.

 

Zagotavljamo številne okolju prijazne prednosti, kot so: zmanjšana poraba plastičnih kozarčkov in plastenk, biološko razgradljivi in ponovno uporabni filtri ter energetska učinkovitost.

Avtomat za vodo vam omogočajo, da s pomočjo filtriranja vode poskrbite za svoje zdravje in v telo ne vnašate škodljivih snovi, kot so klor, mikrobi, bakterije, trdne snovi in pesticidi.

Avtomati za vodo Spring so zelo zmogljivi in ustrezajo vsem visokim zahtevam, saj so odobreni in certificirani s strani organov najvišjih standardov, vključno z WQA – Water Quality Association (Združenje za kakovost vode).

certifikati-spring.png
Filtrirana voda

PRIROČNOST AVTOMATOV

Avtomati za vodo Spring so estetsko priključeni na vodovodno omrežje in jih zato lahko postavite kamorkoli želite ter si tako zagotovite dostop do osvežitve v vsakem prostoru. Odpravite težave dostopanja do vode in se ne ukvarjajte več s prenašanjem ter dostavljanjem vodnih balonov. Z vodnimi bari Spring si lahko natočite hladno, toplo in tudi vročo vodo za čaj (v neomejenih količinah). Pozabite na dolgo čakanje pri segrevanju vode, vročo vodo dobite v 10-15 sekundah. 

CDSCDS.JPG
Aparat za vodo v pisarni

PRIHRANEK PROSTORA

Z vodnimi bari Spring lahko prihranite tudi prostor, saj so priključeni na vodovodno omrežje.

RS3366_Paul_Traeger_005552329_EDIT.jpg
Varovanje okolja z vodnimi bari Spring

VAROVANJE OKOLJA

Z vodnimi bari Spring prispevate tudi k varovanju okolja, saj za svoje delovanje ne potrebujejo plastičnih vodnih balonov ali tovornjakov za njihov prevoz in dostavo. Vodni bari imajo hkrati funkicijo za varčevanje z energijo, zato z njimi okolje varujete tudi tako.

prenos.jpg
Aparat za vodo

+ PREPROSTA UPORABA IN MODERN IZGLED

Vodni bari so privLačni in prijetno prispevajo k videzu notranje opreme. Ker so avtomati za vodo priključeni neposredno na vodovodno omrežje, ne kazijo vaših poslovnih prostorov, temveč jim dodajo pridih estetike in modernega dizajna.

RS4980_WL3B Footpedal Enviro_final.jpg
Lahko uporaba aparat za filtriranje vode

BREZ DODATNIH STROŠKOV

Avtomati za vodo Spring so izjemno ekonomični. Prihranijo vaš denar, saj ne zahtevajo dodatnih stroškov nakupa, dostave in transporta vode oz. vodnih balonov. Edini strošek je najemnina, ki se ne spreminja. Cena najema vključuje tudi redni servis in menjavo vseh filtrov (lahko naročite tudi dodatni servis na 6 mesecev).

borg_overstrom_b52.jpg

SVEŽA PITNA VODA

Vodo vodomati filtrirajo, iz nje odstranijo težke kovine in klor, preprečujejo razvoj mikrobov ter tako zmanjšajo možnost okužb. Z neomejeno količino sveže in čiste vode vas oskrbujejo kjerkoli in kadarkoli.

Kvalitetna voda in vodni bar